Personvern

Når du handlar på fossensylv.no, lagrar vi namn, adresse, mobilnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via Posten, og for å kunne kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillinga. Vi lagrar også informasjon om varene du kjøper. Dette er nødvendig for å kunne pakke din bestilling hos oss. Vi bruker av og til informasjonen vi har lagret for å sikre at eventuelle nyheitsbrev du har meldt deg på hjå oss, er relevante for deg. Fossensylv.no brukar et statistikkverktøy som heter Google Analytics. Dette lagrar informasjon om trafikk på sidene våre, og blir brukt av oss for å analysere trafikkstraumar og sal. Vi bruker ikkje Google Analytics til å analysere enkeltordre eller enkeltkundar. Fossensylv videresel ikkje opplysningar om våre kunder til tredjepart.

Kortnummer oppbevarast ikkej hjå Fossensylv. Når du legg inn kortnummeret ditt på fossensylv.no, så skjer det på ei sikker side, og kortinformasjonen blir umiddelbart formidlet videre til Nets via en sikker forbindelse (SSL). 

Som kunde av Fossensylv kan du enkelt melde deg på og av vårt månedlige nyheitsbrev.
Du mottek berre nyheitsbrev frå oss om du sjølv har valgd å melde deg på vårt nyheitsbrev. Du kan enkelt melde deg av vårt nyheitsbrev ved å klikke på linken nederst i nyheitsbrevet du sist fekk tilsendt.

Informasjonskapslar

Informasjonskapslar er et stykke data i form av tekst eller tal som lagras lokalt på din datamaskin, når du besøker nettstedet. Vi benytter oss av informasjonskapslar for å få informasjon om blant anna din nettleser, operativsystem, domenenavn, IP-adresse og hvilke sidar du besøker på vår nettstad. Dette er opplysninger som blir benytta til intern statistikk, og brukt til å forbedre nettstaden og din brukeropplevelse.

Samtykke av bruk av informasjonskapsler

Ved å besøke fossensylv.no samtykker du samtidig til at vi kan benytte informasjonskapsler. Dersom du ønsker å dekativere bruk av informasjonskapsler, kan du gjere dette i innstillingane på din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan medføre ein dårligare brukaropplevelse, eller at deler av nettstedet ikkje fungerar i det hele tatt